Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare fabrica de caramizi refractare din Europa de Est a ajuns o gramada de moloz. Falimentul Resial Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare fabrica de caramizi refractare din Europa de Est a ajuns o gramada de moloz. Falimentul Resial Alba Iulia

Cea mai importanta fabrica de caramizi refractare din tara si una dintre cele mai mari din Europa inainte de anii `90, Resial, fosta Refractara din Alba Iulia este pusa la pamant si vanduta pe bucati. Lichidatorul judiciar cauta investitori interesati sa preia terenul de aproximativ 17 hectare, liber de constructii, dar si statia de betoane si sediul administrativ. continuă pe Adevărul

Te invitam la cea mai mare petrecere de revelion din Europa

Berlinul, orasul german decorat intr-un stil aparte, in care traditiile si obiceiurile sunt pastrate cu dragoste, te invita sa petreci cel mai fastuos si magic revelion din viata ta. Un loc perfect, invaluit in povesti.

Cea mai mare operatiune de spalare bani din Europa, pe ruta Marea Britanie, Rusia, Republica Moldova

Companii paravan din Marea Britanie sunt in centrul unei anchete privind una dintre cele mai mari operatiuni de spalare de bani din Europa, care s-ar fi desfasurat prin intermediul sistemului de justitie din Republica Moldova si al unor cetateni moldoveni, relateaza The Independent in editia online.

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, relateaza Bloomberg. Cantitatea de cereale care a.

Bloomberg: Portul Constanta, cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta, cu o istorie care dateaza din secolul VI inaintea erei noastre, devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de.

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, dupa ce cantitatea de cereale care a trecut prin port pana la sfarsitul lunii august a depasit cu 30% cantitatea din aceeasi perioada a anului trecut, relateaza Bloomberg.

Romania a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE in luna septembrie

Romania a fost, in luna septembrie 2014, tara cu cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana 1,8%), in conditiile in care in UE rata anuala a inflatiei in luna septembrie a fost de 0,4% iar.

Romania a inregistrat a patra cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE

Romania a inregistrat a patra cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 25,5%, in primele noua luni din acest an. in acelasi timp, Dacia a avut cel de-al treilea important avans.

Rata anuala a inflatiei din Romania, cea mai mare din UE, in septembrie

Rata anuala a inflatiei din Romania a inregistrat cea mai mare valoare din Uniunea Europeana in luna septembrie, de 1,8%, in conditiile in care in UE rata anuala a inflatiei in luna septembrie a fost de 0,4% iar in zona euro de 0,3%, conform datelor publicate de Oficiul european de statistica Eurostat).

Cea mai mare nava-feribot Ro-Ro/pasageri/railway din lume inaugureaza linia de feribot Constanta Batumi Ilyichiovsk

Cea mai mare nava-feribot Ro-Ro/pasageri/railway din lume, numita Greifswald, va sosi joi in portul Constanta, cu ocazia inaugurarii liniei de feribot Constanta Batumi Ilyichiovsk. Nava Greifswald va veni de la Ilyichevsk Ucraina) si va porni in calatoria sa spre Batumi Georgia).

Generatiile de fotbalisti au stat fata in fata la 48 de ani de la cea mai mare victorie din istoria clubului Petrolul

Petrolul a celebrat duminica 40 de ani de la cea mai mare victorie din istorie echipei, cea cu Liverpool, din 1966. Ieri, generatia de atunci i-a intalnit pe fotbalistii pregatiti de Gheorghe Multescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )